Vezetéknév Engeland

Ha többet szeretne tudni a Engeland vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engeland vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engeland vezetéknévvel rendelkezők.

A Engeland vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engeland esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engeland vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engeland vezetéknév-térkép

Engeland családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engeland vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engeland-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engeland vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engeland vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engeland a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (288)
 2. Norvégia Norvégia (252)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (111)
 4. Hollandia Hollandia (56)
 5. Kanada Kanada (52)
 6. Dél-Afrika Dél-Afrika (51)
 7. Spanyolország Spanyolország (5)
 8. Anglia Anglia (5)
 9. Belgium Belgium (3)
 10. Brazília Brazília (1)
 11. Kína Kína (1)
 12. Dánia Dánia (1)
 13. Olaszország Olaszország (1)
 14. Kambodzsa Kambodzsa (1)
 15. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 16. Svédország Svédország (1)
 17. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engeland az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engeland vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engeland a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engeland szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Engeland vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engeland vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engeland vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engeland vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Engelland
 2. England
 3. Engelage
 4. Engelen
 5. Engelhard
 6. Engelin
 7. Engeling
 8. Engelman
 9. Engelmann
 10. Engeln
 11. Englan
 12. Englund
 13. Engalan
 14. Engel
 15. Engelbach
 16. Engelbart
 17. Engelby
 18. Engelcke
 19. Engelgardt
 20. Engelgau
 21. Engelhardt
 22. Engelhart
 23. Engelhaus
 24. Engelke
 25. Engelken
 26. Engelkens
 27. Engelkes
 28. Engelking
 29. Engell
 30. Engelmair
 31. Engelmo
 32. Engels
 33. Engelsen
 34. Engelsma
 35. Engelsman
 36. Engelson
 37. Engelstad
 38. Englade
 39. Englander
 40. Englar