Vezetéknév Engelhorn

Ha többet szeretne tudni a Engelhorn vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engelhorn vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engelhorn vezetéknévvel rendelkezők.

A Engelhorn vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engelhorn esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engelhorn vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engelhorn vezetéknév-térkép

Engelhorn családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engelhorn vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engelhorn-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engelhorn vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engelhorn vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engelhorn a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (325)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (252)
 3. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (46)
 4. Brazília Brazília (19)
 5. Svájc Svájc (5)
 6. Franciaország Franciaország (4)
 7. Lengyelország Lengyelország (4)
 8. Argentína Argentína (3)
 9. Anglia Anglia (2)
 10. Ausztria Ausztria (1)
 11. Spanyolország Spanyolország (1)
 12. Olaszország Olaszország (1)
 13. Norvégia Norvégia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engelhorn az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engelhorn vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engelhorn a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engelhorn szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engelhorn vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engelhorn vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engelhorn vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Engelhard
 2. Engelhart
 3. Engelson
 4. Engelbart
 5. Engelberg
 6. Engelbert
 7. Engelen
 8. Engelhardt
 9. Engelhaus
 10. Engelin
 11. Engelken
 12. Engelman
 13. Engelmann
 14. Engelmo
 15. Engeln
 16. Engelsdorf
 17. Engelsen
 18. Engelsman
 19. Englon
 20. Engelbos
 21. Englhard
 22. Engel
 23. Engelage
 24. Engeland
 25. Engelbach
 26. Engelbergh
 27. Engelberts
 28. Engelby
 29. Engelcke
 30. Engelgardt
 31. Engelgau
 32. Engelhaupt
 33. Engeling
 34. Engelke
 35. Engelkens
 36. Engelkes
 37. Engelking
 38. Engell
 39. Engelland
 40. Engelmair