Vezetéknév Engelbart

Ha többet szeretne tudni a Engelbart vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engelbart vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engelbart vezetéknévvel rendelkezők.

A Engelbart vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engelbart esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engelbart vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engelbart vezetéknév-térkép

Engelbart családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engelbart vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engelbart-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engelbart vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engelbart vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engelbart a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (395)
 2. Németország Németország (304)
 3. Hollandia Hollandia (128)
 4. Brazília Brazília (14)
 5. Argentína Argentína (9)
 6. Kanada Kanada (4)
 7. Anglia Anglia (3)
 8. Chile Chile (2)
 9. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 10. Ausztria Ausztria (1)
 11. Belgium Belgium (1)
 12. Dánia Dánia (1)
 13. Spanyolország Spanyolország (1)
 14. Franciaország Franciaország (1)
 15. Izrael Izrael (1)
 16. Norvégia Norvégia (1)
 17. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engelbart az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engelbart vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engelbart a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engelbart szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Engelbert
 2. Engelhart
 3. Engelbach
 4. Engelberg
 5. Engelberts
 6. Engelgardt
 7. Engelhard
 8. Engelhardt
 9. Engelage
 10. Engeland
 11. Engelbergh
 12. Engelbregt
 13. Engelby
 14. Engelgau
 15. Engelhaupt
 16. Engelhaus
 17. Engelhorn
 18. Engelland
 19. Engelmair
 20. Engelman
 21. Engelmann
 22. Engelsberg
 23. Engelsburg
 24. Englar
 25. Englebert
 26. Englehart
 27. Englert
 28. Engelbracht
 29. Englaro
 30. Enjalbert
 31. Engelbos
 32. Englhard
 33. Engel
 34. Engelberger
 35. Engelbrecht
 36. Engelbreght
 37. Engelcke
 38. Engelen
 39. Engelin
 40. Engeling