Vezetéknév Engling

Ha többet szeretne tudni a Engling vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engling vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engling vezetéknévvel rendelkezők.

A Engling vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engling esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engling vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engling vezetéknév-térkép

Engling családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engling vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engling-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engling vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engling vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engling a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (1084)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (259)
 3. India India (239)
 4. Franciaország Franciaország (56)
 5. Dél-Afrika Dél-Afrika (33)
 6. Lengyelország Lengyelország (19)
 7. Brazília Brazília (18)
 8. Namíbia Namíbia (5)
 9. Portugália Portugália (4)
 10. Luxemburg Luxemburg (2)
 11. Thaiföld Thaiföld (2)
 12. Belgium Belgium (1)
 13. Kína Kína (1)
 14. Dánia Dánia (1)
 15. Spanyolország Spanyolország (1)
 16. Ghána Ghána (1)
 17. Malajzia Malajzia (1)
 18. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 19. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 20. Paraguay Paraguay (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engling az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engling vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engling a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engling szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Engling vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Engeling
 2. Englin
 3. Engelin
 4. Engelking
 5. Englan
 6. England
 7. Engleking
 8. Englen
 9. Englis
 10. English
 11. Englund
 12. Enslin
 13. Enzlin
 14. Englon
 15. Engeland
 16. Engelen
 17. Engeln
 18. Engl
 19. Englade
 20. Englar
 21. Engle
 22. Engleka
 23. Englema
 24. Engler
 25. Englert
 26. Engles
 27. Englese
 28. Englett
 29. Engley
 30. Englisch
 31. Enslen
 32. Ensslin
 33. Englem
 34. Englet
 35. Engliton
 36. Englezu
 37. Engalan
 38. Englaro
 39. Englot
 40. Emslie