Vezetéknév Engelberg

Ha többet szeretne tudni a Engelberg vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engelberg vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engelberg vezetéknévvel rendelkezők.

A Engelberg vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engelberg esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engelberg vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engelberg vezetéknév-térkép

Engelberg családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engelberg vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engelberg-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engelberg vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engelberg vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engelberg a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (722)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (619)
 3. Brazília Brazília (310)
 4. Izrael Izrael (245)
 5. Kanada Kanada (111)
 6. Norvégia Norvégia (85)
 7. Svédország Svédország (58)
 8. Finnország Finnország (52)
 9. Lengyelország Lengyelország (38)
 10. Dánia Dánia (37)
 11. Belgium Belgium (36)
 12. Dél-Afrika Dél-Afrika (32)
 13. Argentína Argentína (31)
 14. Anglia Anglia (17)
 15. Oroszország Oroszország (15)
 16. Svájc Svájc (12)
 17. Ausztria Ausztria (10)
 18. Észtország Észtország (8)
 19. Venezuela Venezuela (6)
 20. Guatemala Guatemala (3)
 21. Luxemburg Luxemburg (3)
 22. Chile Chile (2)
 23. Franciaország Franciaország (2)
 24. Uruguay Uruguay (1)
 25. Kamerun Kamerun (1)
 26. Skócia Skócia (1)
 27. Indonézia Indonézia (1)
 28. Japán Japán (1)
 29. Namíbia Namíbia (1)
 30. Panama Panama (1)
 31. Szenegál Szenegál (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engelberg az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engelberg vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engelberg a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engelberg szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Engelberg vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Engelberg. Ennek az az oka, hogy sokszor a Engelberg vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Engelberg vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Engelberg vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Engelberg vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Engelberg vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Engelbergh
 2. Engelbert
 3. Engelsberg
 4. Engelbart
 5. Engelberger
 6. Engelberts
 7. Engelsburg
 8. Engelbach
 9. Engelbregt
 10. Engelby
 11. Engelen
 12. Engelhard
 13. Engelhart
 14. Engelhorn
 15. Engeling
 16. Engelke
 17. Engelken
 18. Engelkens
 19. Engelkes
 20. Engelking
 21. Engelsen
 22. Englebert
 23. Engler
 24. Englert
 25. Engelgeer
 26. Engelse
 27. Enjalbert
 28. Engelbos
 29. Engel
 30. Engelage
 31. Engeland
 32. Engelbrecht
 33. Engelbreght
 34. Engelcke
 35. Engelgardt
 36. Engelgau
 37. Engelhardt
 38. Engelhaus
 39. Engelin
 40. Engell