Vezetéknév Emmel

Ha többet szeretne tudni a Emmel vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emmel vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emmel vezetéknévvel rendelkezők.

A Emmel vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emmel esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emmel vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emmel vezetéknév-térkép

Emmel családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emmel vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emmel-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emmel vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emmel vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emmel a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (2034)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (1410)
 3. Brazília Brazília (775)
 4. Svájc Svájc (56)
 5. Franciaország Franciaország (56)
 6. Kanada Kanada (52)
 7. Hollandia Hollandia (40)
 8. Anglia Anglia (36)
 9. Dél-Afrika Dél-Afrika (17)
 10. Argentína Argentína (11)
 11. Lengyelország Lengyelország (10)
 12. Szlovákia Szlovákia (10)
 13. Oroszország Oroszország (6)
 14. Ausztrália Ausztrália (5)
 15. Csehország Csehország (4)
 16. Dánia Dánia (4)
 17. Olaszország Olaszország (4)
 18. Peru Peru (4)
 19. Luxemburg Luxemburg (3)
 20. Norvégia Norvégia (2)
 21. Ausztria Ausztria (1)
 22. Belgium Belgium (1)
 23. Kína Kína (1)
 24. Costa Rica Costa Rica (1)
 25. Kambodzsa Kambodzsa (1)
 26. Marokkó Marokkó (1)
 27. Mexikó Mexikó (1)
 28. Nigéria Nigéria (1)
 29. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emmel az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emmel vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emmel a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emmel szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emmel vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emmel. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emmel vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emmel vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emmel vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emmel vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emmel vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emmel vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emel
 2. Emmell
 3. Eimil
 4. Emil
 5. Emley
 6. Eymael
 7. Eymil
 8. Emely
 9. Emill
 10. Email
 11. Enel
 12. Emelio
 13. Emila
 14. Emile
 15. Emili
 16. Emily
 17. Emlaw
 18. Emly
 19. Enell
 20. Emelia
 21. Enol
 22. Emilly
 23. Emelli
 24. Emli
 25. Ehnle
 26. Emilii
 27. Emilio
 28. Enloe
 29. Enlow
 30. Ennali
 31. Enole
 32. Enlou
 33. Emilie
 34. Emilia
 35. Enelia
 36. Enola
 37. Eamalih
 38. Ennili
 39. Emília
 40. Ennahal