Vezetéknév Emília

Ha többet szeretne tudni a Emília vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emília vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emília vezetéknévvel rendelkezők.

A Emília vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emília esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emília vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emília vezetéknév-térkép

Emília családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emília vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emília-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emília vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emília vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emília a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szlovákia Szlovákia (131)
 2. Portugália Portugália (66)
 3. Brazília Brazília (56)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (8)
 5. Angola Angola (4)
 6. Zöld-foki szigetek Zöld-foki szigetek (2)
 7. Algéria Algéria (1)
 8. Magyarország Magyarország (1)
 9. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emília az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emília vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emília a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emília szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emília. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emília vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emília vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emília vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Emelia
 2. Emilia
 3. Emelio
 4. Emila
 5. Emili
 6. Emilii
 7. Emilio
 8. Emilie
 9. Emiliya
 10. Enelia
 11. Emelli
 12. Emli
 13. Emel
 14. Emil
 15. Emile
 16. Emily
 17. Emlaw
 18. Emley
 19. Emly
 20. Emmel
 21. Emmell
 22. Ennali
 23. Emely
 24. Emill
 25. Enola
 26. Emilly
 27. Eamalih
 28. Email
 29. Ennili
 30. Ehnle
 31. Eimil
 32. Enell
 33. Enloe
 34. Enlow
 35. Enole
 36. Eymael
 37. Eymil
 38. Enlou
 39. Enol
 40. Enel