Vezetéknév Emilii

Ha többet szeretne tudni a Emilii vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emilii vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emilii vezetéknévvel rendelkezők.

A Emilii vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emilii esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emilii vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emilii vezetéknév-térkép

Emilii családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emilii vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emilii-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emilii vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emilii vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emilii a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Ausztrália Ausztrália (6)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (6)
 3. Olaszország Olaszország (2)
 4. Oroszország Oroszország (2)
 5. Brazília Brazília (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emilii az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emilii vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emilii a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emilii szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

 1. Emili
 2. Emilio
 3. Emilie
 4. Emilia
 5. Emelio
 6. Emil
 7. Emila
 8. Emile
 9. Emily
 10. Emelia
 11. Emiliya
 12. Emill
 13. Emilly
 14. Emelli
 15. Emli
 16. Eimil
 17. Emel
 18. Emlaw
 19. Emley
 20. Emly
 21. Eymil
 22. Emely
 23. Enelia
 24. Eamalih
 25. Email
 26. Ennili
 27. Emília
 28. Ehnle
 29. Emmel
 30. Emmell
 31. Enell
 32. Enloe
 33. Enlow
 34. Ennali
 35. Enole
 36. Enlou
 37. Enol
 38. Enola
 39. Enel
 40. Eymael