Vezetéknév Emelia

Ha többet szeretne tudni a Emelia vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emelia vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emelia vezetéknévvel rendelkezők.

A Emelia vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emelia esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emelia vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emelia vezetéknév-térkép

Emelia családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emelia vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emelia-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emelia vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emelia vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emelia a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Indonézia Indonézia (885)
 2. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (99)
 3. Nigéria Nigéria (82)
 4. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (62)
 5. Malajzia Malajzia (10)
 6. Kamerun Kamerun (9)
 7. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (4)
 8. Belgium Belgium (2)
 9. Mexikó Mexikó (2)
 10. Botswana Botswana (1)
 11. Anglia Anglia (1)
 12. Ghána Ghána (1)
 13. Izrael Izrael (1)
 14. India India (1)
 15. Uganda Uganda (1)
 16. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emelia az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emelia vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emelia a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emelia szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emelia. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emelia vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emelia vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emelia vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emelia vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emelia vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emelio
 2. Emilia
 3. Enelia
 4. Emel
 5. Emila
 6. Emili
 7. Emilii
 8. Emilio
 9. Emilie
 10. Emely
 11. Emiliya
 12. Emília
 13. Emelli
 14. Emli
 15. Emil
 16. Emile
 17. Emily
 18. Emlaw
 19. Emley
 20. Emly
 21. Emmel
 22. Emmell
 23. Enell
 24. Emill
 25. Enola
 26. Emilly
 27. Eamalih
 28. Email
 29. Enel
 30. Ehnle
 31. Eimil
 32. Enloe
 33. Enlow
 34. Ennali
 35. Enole
 36. Eymael
 37. Eymil
 38. Enlou
 39. Enol
 40. Ennili