Vezetéknév Emely

Ha többet szeretne tudni a Emely vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emely vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emely vezetéknévvel rendelkezők.

A Emely vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emely esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emely vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emely vezetéknév-térkép

Emely családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emely vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emely-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emely vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emely vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emely a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (80)
 2. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (46)
 3. Indonézia Indonézia (22)
 4. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (21)
 5. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (16)
 6. Kamerun Kamerun (14)
 7. Oroszország Oroszország (8)
 8. Ausztrália Ausztrália (5)
 9. Botswana Botswana (4)
 10. Brazília Brazília (3)
 11. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (3)
 12. Algéria Algéria (2)
 13. Mexikó Mexikó (2)
 14. Malajzia Malajzia (2)
 15. Nigéria Nigéria (2)
 16. Venezuela Venezuela (2)
 17. Dél-Afrika Dél-Afrika (2)
 18. Belgium Belgium (1)
 19. Burundi Burundi (1)
 20. Etiópia Etiópia (1)
 21. Anglia Anglia (1)
 22. Hongkong Hongkong (1)
 23. Kenya Kenya (1)
 24. Lesotho Lesotho (1)
 25. Marokkó Marokkó (1)
 26. Ruanda Ruanda (1)
 27. Tunézia Tunézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emely az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emely vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emely a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emely szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emely vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emely vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emely vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emely vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emely vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emel
 2. Emily
 3. Emly
 4. Emelio
 5. Emil
 6. Emila
 7. Emile
 8. Emili
 9. Emley
 10. Emmel
 11. Emmell
 12. Enell
 13. Emelia
 14. Emill
 15. Emilly
 16. Enel
 17. Emelli
 18. Emli
 19. Ehnle
 20. Eimil
 21. Emilii
 22. Emilio
 23. Emlaw
 24. Enole
 25. Eymael
 26. Eymil
 27. Emilie
 28. Emilia
 29. Emiliya
 30. Enelia
 31. Enol
 32. Enola
 33. Email
 34. Enloe
 35. Enlow
 36. Ennali
 37. Enlou
 38. Eamalih
 39. Ennili
 40. Emília