Vezetéknév Emli

Ha többet szeretne tudni a Emli vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emli vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emli vezetéknévvel rendelkezők.

A Emli vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emli esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emli vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emli vezetéknév-térkép

Emli családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emli vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emli-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emli vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emli vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emli a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Törökország Törökország (214)
 2. Nigéria Nigéria (58)
 3. Indonézia Indonézia (13)
 4. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (9)
 5. India India (5)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (5)
 7. Anglia Anglia (2)
 8. Malajzia Malajzia (2)
 9. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (2)
 10. Pakisztán Pakisztán (2)
 11. Marshall-szigetek Marshall-szigetek (1)
 12. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (1)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Algéria Algéria (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emli az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emli vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emli a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emli szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emli vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emli. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emli vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emli vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emli vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emli vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emli vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emli vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emli vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emli vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emili
 2. Emly
 3. Emel
 4. Emelio
 5. Emil
 6. Emila
 7. Emile
 8. Emilii
 9. Emilio
 10. Emily
 11. Emlaw
 12. Emley
 13. Emilie
 14. Emelia
 15. Emilia
 16. Emely
 17. Emill
 18. Email
 19. Emelli
 20. Ehnle
 21. Eimil
 22. Emmel
 23. Emmell
 24. Enell
 25. Enloe
 26. Enlow
 27. Ennali
 28. Enole
 29. Eymil
 30. Enlou
 31. Emiliya
 32. Enelia
 33. Enol
 34. Enola
 35. Emilly
 36. Eamalih
 37. Enel
 38. Ennili
 39. Emília
 40. Eymael