Vezetéknév Emaus

Ha többet szeretne tudni a Emaus vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emaus vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emaus vezetéknévvel rendelkezők.

A Emaus vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emaus esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emaus vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emaus vezetéknév-térkép

Emaus családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emaus vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emaus-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emaus vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emaus vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emaus a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Hollandia Hollandia (247)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (162)
 3. Norvégia Norvégia (124)
 4. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (54)
 5. Finnország Finnország (49)
 6. Németország Németország (20)
 7. Kolumbia Kolumbia (9)
 8. Indonézia Indonézia (8)
 9. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (8)
 10. Brazília Brazília (5)
 11. Olaszország Olaszország (5)
 12. Svédország Svédország (5)
 13. Argentína Argentína (4)
 14. Spanyolország Spanyolország (3)
 15. Bosznia-Hercegovina Bosznia-Hercegovina (1)
 16. Belgium Belgium (1)
 17. Burundi Burundi (1)
 18. Benin Benin (1)
 19. Ecuador Ecuador (1)
 20. Guatemala Guatemala (1)
 21. Mexikó Mexikó (1)
 22. Peru Peru (1)
 23. Thaiföld Thaiföld (1)
 24. Tanzánia Tanzánia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emaus az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emaus vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emaus a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emaus szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emaus. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emaus vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emaus vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emaus vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emaus vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emaus vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emaus vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emas
 2. Eans
 3. Emes
 4. Emmius
 5. Emms
 6. Ems
 7. Enas
 8. Enus
 9. Emos
 10. Emios
 11. Emess
 12. Eames
 13. Eanes
 14. Eang
 15. Ehnes
 16. Ehnis
 17. Einhaus
 18. Emch
 19. Emeka
 20. Emge
 21. Emich
 22. Emick
 23. Emig
 24. Emigh
 25. Emiso
 26. Emke
 27. Eneas
 28. Enes
 29. Engs
 30. Enis
 31. Ennes
 32. Ennis
 33. Enns
 34. Ennys
 35. Enos
 36. Ens
 37. Ewens
 38. Ewins
 39. Eyang
 40. Eymes