Vezetéknév Bettaney

Ha többet szeretne tudni a Bettaney vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bettaney vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bettaney vezetéknévvel rendelkezők.

A Bettaney vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bettaney esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bettaney vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bettaney vezetéknév-térkép

Bettaney családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bettaney vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bettaney-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bettaney vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bettaney vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bettaney a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Anglia Anglia (166)
 2. Észak-Írország Észak-Írország (37)
 3. Skócia Skócia (18)
 4. Wales Wales (14)
 5. Ausztrália Ausztrália (1)
 6. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bettaney az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bettaney vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bettaney a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bettaney szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bettaney vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Bettaney vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Bettaney vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Bettaney vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Betteney
 2. Bethany
 3. Bethoney
 4. Bettani
 5. Bettone
 6. Battany
 7. Bettenay
 8. Battan
 9. Battani
 10. Battine
 11. Bedney
 12. Betana
 13. Bethune
 14. Betiny
 15. Betten
 16. Bettin
 17. Bettini
 18. Betton
 19. Bettoni
 20. Betune
 21. Bitney
 22. Bittan
 23. Bottani
 24. Bottone
 25. Bettina
 26. Bethania
 27. Boutane
 28. Beittone
 29. Bottan
 30. Betania
 31. Behtan
 32. Betian
 33. Betanha
 34. Bettamio
 35. Bettam
 36. Badiane
 37. Baitan
 38. Bataineh
 39. Batan
 40. Batana