Vezetéknév Bethania

Ha többet szeretne tudni a Bethania vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bethania vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bethania vezetéknévvel rendelkezők.

A Bethania vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bethania esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bethania vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bethania vezetéknév-térkép

Bethania családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bethania vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bethania-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bethania vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bethania vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bethania a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (100)
 2. Brazília Brazília (19)
 3. Tanzánia Tanzánia (9)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (5)
 5. Indonézia Indonézia (4)
 6. India India (3)
 7. Argentína Argentína (1)
 8. Guatemala Guatemala (1)
 9. Mexikó Mexikó (1)
 10. Malajzia Malajzia (1)
 11. Portugália Portugália (1)
 12. Ruanda Ruanda (1)
 13. Uruguay Uruguay (1)
 14. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bethania az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bethania vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bethania a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bethania szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Bethania vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Bethania. Ennek az az oka, hogy sokszor a Bethania vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Bethania vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Bethania vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Bethania vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Bethania vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Bethania vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Bethania vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Betania
 2. Betana
 3. Bethany
 4. Bettani
 5. Betanha
 6. Betonia
 7. Batana
 8. Bathan
 9. Battani
 10. Betahian
 11. Betham
 12. Bethin
 13. Bethon
 14. Bethoney
 15. Bethune
 16. Bettini
 17. Bettoni
 18. Bidania
 19. Botana
 20. Bottani
 21. Butani
 22. Betina
 23. Bettina
 24. Batiana
 25. Betoni
 26. Betian
 27. Bedani
 28. Botwana
 29. Bettamio
 30. Bettaney
 31. Badani
 32. Batan
 33. Bathen
 34. Bathon
 35. Battan
 36. Beatham
 37. Bedan
 38. Bedini
 39. Bedoni
 40. Bedonie