Vezetéknév Betten

Ha többet szeretne tudni a Betten vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betten vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betten vezetéknévvel rendelkezők.

A Betten vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betten esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betten vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betten vezetéknév-térkép

Betten családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betten vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betten-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betten vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betten vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betten a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (838)
 2. Hollandia Hollandia (614)
 3. Németország Németország (604)
 4. Norvégia Norvégia (353)
 5. Indonézia Indonézia (60)
 6. Törökország Törökország (45)
 7. Argentína Argentína (27)
 8. Dél-Afrika Dél-Afrika (18)
 9. Ausztrália Ausztrália (11)
 10. Brazília Brazília (8)
 11. Svédország Svédország (8)
 12. Anglia Anglia (6)
 13. Kanada Kanada (3)
 14. Dánia Dánia (3)
 15. Belgium Belgium (2)
 16. Spanyolország Spanyolország (2)
 17. Szlovénia Szlovénia (2)
 18. Ausztria Ausztria (1)
 19. Svájc Svájc (1)
 20. Kamerun Kamerun (1)
 21. Írország Írország (1)
 22. Olaszország Olaszország (1)
 23. Jamaica Jamaica (1)
 24. Libéria Libéria (1)
 25. Luxemburg Luxemburg (1)
 26. Marokkó Marokkó (1)
 27. Nigéria Nigéria (1)
 28. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (1)
 29. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betten az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betten vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betten a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betten szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betten vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betten vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betten vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betten vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betten vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betten vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Batten
 2. Bettin
 3. Betton
 4. Bitten
 5. Botten
 6. Beaten
 7. Butten
 8. Baeten
 9. Baten
 10. Bathen
 11. Battan
 12. Battem
 13. Battin
 14. Batton
 15. Beaton
 16. Beden
 17. Beetem
 18. Beeton
 19. Bethin
 20. Bethon
 21. Betin
 22. Beton
 23. Bettani
 24. Bettini
 25. Bettone
 26. Bettoni
 27. Bittan
 28. Bitton
 29. Booten
 30. Boten
 31. Bottin
 32. Botton
 33. Bouten
 34. Buten
 35. Button
 36. Bytton
 37. Bettina
 38. Beaden
 39. Biten
 40. Bottan