Vezetéknév Bethany

Ha többet szeretne tudni a Bethany vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bethany vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bethany vezetéknévvel rendelkezők.

A Bethany vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bethany esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bethany vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bethany vezetéknév-térkép

Bethany családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bethany vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bethany-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bethany vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bethany vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bethany a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (82)
 2. Dél-Afrika Dél-Afrika (65)
 3. Irán Irán (52)
 4. Izrael Izrael (12)
 5. Anglia Anglia (4)
 6. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (4)
 7. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (2)
 8. Kanada Kanada (1)
 9. Haiti Haiti (1)
 10. Kenya Kenya (1)
 11. Salamon-szigetek Salamon-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bethany az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bethany vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bethany a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bethany szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bethany vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Bathan
 2. Betana
 3. Betham
 4. Bethin
 5. Bethon
 6. Bethoney
 7. Bethune
 8. Betiny
 9. Bettani
 10. Bethania
 11. Betian
 12. Battany
 13. Bettaney
 14. Batan
 15. Batana
 16. Bathen
 17. Bathon
 18. Battan
 19. Battani
 20. Batthyany
 21. Beatham
 22. Bedan
 23. Beetham
 24. Betahian
 25. Bethome
 26. Bethum
 27. Betin
 28. Beton
 29. Betten
 30. Bettin
 31. Bettini
 32. Betton
 33. Bettone
 34. Bettoni
 35. Betune
 36. Beuthin
 37. Bitan
 38. Bittan
 39. Botan
 40. Botana