Vezetéknév Betana

Ha többet szeretne tudni a Betana vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betana vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betana vezetéknévvel rendelkezők.

A Betana vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betana esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betana vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betana vezetéknév-térkép

Betana családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betana vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betana-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betana vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betana vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betana a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Dél-Afrika Dél-Afrika (349)
 2. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (335)
 3. Kamerun Kamerun (223)
 4. Indonézia Indonézia (22)
 5. Mauritánia Mauritánia (6)
 6. Brazília Brazília (4)
 7. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (4)
 8. India India (4)
 9. Lesotho Lesotho (4)
 10. Mexikó Mexikó (3)
 11. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (2)
 12. Anglia Anglia (1)
 13. Görögország Görögország (1)
 14. Jordánia Jordánia (1)
 15. Litvánia Litvánia (1)
 16. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betana az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betana vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betana a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betana szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betana vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Batana
 2. Botana
 3. Betina
 4. Betania
 5. Betanha
 6. Batan
 7. Bedan
 8. Bethany
 9. Betin
 10. Betiny
 11. Beton
 12. Bettani
 13. Betune
 14. Bitan
 15. Bituna
 16. Botan
 17. Botina
 18. Butan
 19. Butani
 20. Butna
 21. Bettina
 22. Butano
 23. Botaina
 24. Bethania
 25. Batina
 26. Butuna
 27. Batiana
 28. Betoni
 29. Butina
 30. Behtan
 31. Betun
 32. Betian
 33. Bedani
 34. Botwana
 35. Bodana
 36. Betonia
 37. Badan
 38. Badani
 39. Badano
 40. Badina