Vezetéknév Bettamio

Ha többet szeretne tudni a Bettamio vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bettamio vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bettamio vezetéknévvel rendelkezők.

A Bettamio vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bettamio esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bettamio vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bettamio vezetéknév-térkép

Bettamio családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bettamio vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bettamio-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bettamio vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bettamio vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bettamio a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Brazília Brazília (77)
 2. Olaszország Olaszország (5)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 4. Luxemburg Luxemburg (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bettamio az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bettamio vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bettamio a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bettamio szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Bettamio vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Bettamio. Ennek az az oka, hogy sokszor a Bettamio vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bettamio vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Bettani
 2. Batamio
 3. Bettam
 4. Battani
 5. Betham
 6. Bettin
 7. Bettini
 8. Bettoni
 9. Bottani
 10. Bethania
 11. Battain
 12. Betania
 13. Bettaney
 14. Badami
 15. Badamo
 16. Battan
 17. Battem
 18. Battin
 19. Battino
 20. Beatham
 21. Beetem
 22. Beetham
 23. Betahian
 24. Betana
 25. Bethany
 26. Bethin
 27. Bethome
 28. Bethum
 29. Betin
 30. Betten
 31. Betton
 32. Bettone
 33. Beuthin
 34. Bhutani
 35. Bittan
 36. Bittini
 37. Boitano
 38. Botam
 39. Botamu
 40. Botham