Vezetéknév Aabdullah

Ha többet szeretne tudni a Aabdullah vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aabdullah vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aabdullah vezetéknévvel rendelkezők.

A Aabdullah vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aabdullah esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aabdullah vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aabdullah vezetéknév-térkép

Aabdullah családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aabdullah vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aabdullah-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aabdullah vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aabdullah vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aabdullah a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (199)
 2. Indonézia Indonézia (30)
 3. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (19)
 4. Nigéria Nigéria (13)
 5. India India (5)
 6. Pakisztán Pakisztán (5)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (3)
 8. Egyiptom Egyiptom (1)
 9. Anglia Anglia (1)
 10. Malajzia Malajzia (1)
 11. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aabdullah az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aabdullah vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aabdullah a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aabdullah szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aabdullah vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Aabdullah. Ennek az az oka, hogy sokszor a Aabdullah vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Aabdullah vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Aabdullah vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Aabdullah vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Aabdullah vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Aabdullah vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Aabdullah vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abdullah
 2. Abdallah
 3. Abdellah
 4. Abdillah
 5. Abdulah
 6. Abdulla
 7. Abdullahi
 8. Abdullahu
 9. Abdollah
 10. Abduallah
 11. Abdoullah
 12. Abd-allah
 13. Abdalla
 14. Abdallahi
 15. Abdelah
 16. Abdelilah
 17. Abdella
 18. Abdellahi
 19. Abdilla
 20. Abdillahi
 21. Abdollahi
 22. Abdula
 23. Abdulahi
 24. Abdulai
 25. Abdulle
 26. Abdulrab
 27. Abdalah
 28. Abdullaev
 29. Abdelelah
 30. Abd allah
 31. Abdulian
 32. Abdullha
 33. Abdalaah
 34. Abdoullahi
 35. Avdullahu
 36. Avdullahi
 37. Abdhulla
 38. Abdulahu
 39. Abdel-lah
 40. Abdylla