Vezetéknév Aabed

Ha többet szeretne tudni a Aabed vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Aabed vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Aabed vezetéknévvel rendelkezők.

A Aabed vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Aabed esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Aabed vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Aabed vezetéknév-térkép

Aabed családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Aabed vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Aabed-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Aabed vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Aabed vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Aabed a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (994)
 2. Egyiptom Egyiptom (824)
 3. Irán Irán (219)
 4. Bahrein Bahrein (73)
 5. India India (43)
 6. Mauritánia Mauritánia (13)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (11)
 8. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (10)
 9. Kanada Kanada (9)
 10. Katar Katar (9)
 11. Oroszország Oroszország (6)
 12. Jordánia Jordánia (5)
 13. Algéria Algéria (4)
 14. Izrael Izrael (4)
 15. Szíria Szíria (4)
 16. Omán Omán (3)
 17. Anglia Anglia (2)
 18. Tunézia Tunézia (1)
 19. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)
 20. Afganisztán Afganisztán (1)
 21. Brazília Brazília (1)
 22. Etiópia Etiópia (1)
 23. Finnország Finnország (1)
 24. Kuvait Kuvait (1)
 25. Libanon Libanon (1)
 26. Marokkó Marokkó (1)
 27. Malajzia Malajzia (1)
 28. Pakisztán Pakisztán (1)
 29. Románia Románia (1)
 30. Szudán Szudán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Aabed az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Aabed vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Aabed a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Aabed szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Aabed vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Aabed. Ennek az az oka, hogy sokszor a Aabed vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Aabed vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Aabed vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Aabed vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Aabed vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Aabed vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Aabed vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Aabid
 2. Abed
 3. Aabedi
 4. Aabida
 5. Aabidi
 6. Aaboud
 7. Aafedt
 8. Abad
 9. Abbad
 10. Abd
 11. Abedi
 12. Abeid
 13. Abet
 14. Abid
 15. Abud
 16. Abeed
 17. Aabade
 18. Abbud
 19. Abied
 20. Abbet
 21. Abada
 22. Abade
 23. Abadi
 24. Abady
 25. Abaid
 26. Abat
 27. Abate
 28. Abbadi
 29. Abbett
 30. Abbot
 31. Abboud
 32. Abdi
 33. Abdo
 34. Abdu
 35. Abdy
 36. Abeidi
 37. Abete
 38. Abeti
 39. Abida
 40. Abide