Vezetéknév Englander

Ha többet szeretne tudni a Englander vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Englander vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Englander vezetéknévvel rendelkezők.

A Englander vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Englander esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Englander vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Englander vezetéknév-térkép

Englander családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Englander vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Englander-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Englander vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Englander vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Englander a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (1736)
 2. Izrael Izrael (356)
 3. Anglia Anglia (141)
 4. Kanada Kanada (65)
 5. Svédország Svédország (62)
 6. Belgium Belgium (33)
 7. Brazília Brazília (24)
 8. Chile Chile (22)
 9. Hollandia Hollandia (22)
 10. Ausztrália Ausztrália (14)
 11. Mexikó Mexikó (14)
 12. Lengyelország Lengyelország (14)
 13. Argentína Argentína (12)
 14. Franciaország Franciaország (12)
 15. Ausztria Ausztria (9)
 16. Skócia Skócia (2)
 17. Japán Japán (2)
 18. Thaiföld Thaiföld (2)
 19. Afganisztán Afganisztán (1)
 20. Bahama-szigetek Bahama-szigetek (1)
 21. Svájc Svájc (1)
 22. Costa Rica Costa Rica (1)
 23. Csehország Csehország (1)
 24. Németország Németország (1)
 25. Monaco Monaco (1)
 26. Malajzia Malajzia (1)
 27. Norvégia Norvégia (1)
 28. Románia Románia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Englander az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Englander vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Englander a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Englander szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Englander vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Englander. Ennek az az oka, hogy sokszor a Englander vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Englander vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Englander vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Englander vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emslander
 2. Englade
 3. England
 4. Engeland
 5. Englan
 6. Englar
 7. Engler
 8. Englund
 9. Encalade
 10. Engelage
 11. Engeldinger
 12. Engelland
 13. Engelmeier
 14. Engelmeyer
 15. Engle
 16. Englebert
 17. Engledow
 18. Englen
 19. Englert
 20. Engles
 21. Englese
 22. Engley
 23. Englin
 24. Engling
 25. Englmayr
 26. Enzler
 27. Englem
 28. Englet
 29. Englenton
 30. Engleitner
 31. Engelmajer
 32. Engelmayer
 33. Engelgeer
 34. Engalan
 35. Englaro
 36. Englon
 37. Englhard
 38. Encalada
 39. Encalado
 40. Engel