Vezetéknév Engelmayer

Ha többet szeretne tudni a Engelmayer vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engelmayer vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engelmayer vezetéknévvel rendelkezők.

A Engelmayer vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engelmayer esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engelmayer vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engelmayer vezetéknév-térkép

Engelmayer családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engelmayer vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engelmayer-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engelmayer vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engelmayer vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engelmayer a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Ausztria Ausztria (209)
 2. Németország Németország (202)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (37)
 4. Izrael Izrael (15)
 5. Svájc Svájc (14)
 6. Szlovákia Szlovákia (14)
 7. Ausztrália Ausztrália (10)
 8. Lengyelország Lengyelország (5)
 9. Csehország Csehország (4)
 10. Brazília Brazília (3)
 11. Anglia Anglia (3)
 12. Kanada Kanada (2)
 13. Olaszország Olaszország (2)
 14. Magyarország Magyarország (1)
 15. Luxemburg Luxemburg (1)
 16. Mexikó Mexikó (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engelmayer az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engelmayer vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engelmayer a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engelmayer szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Engelmayer. Ennek az az oka, hogy sokszor a Engelmayer vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Engelmayer vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engelmayer vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engelmayer vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engelmayer vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Engelmeyer
 2. Engelmajer
 3. Engelmair
 4. Engelmeier
 5. Englmayr
 6. Engelage
 7. Engelman
 8. Engelmann
 9. Engelgeer
 10. Engeland
 11. Engelbach
 12. Engelbart
 13. Engelberg
 14. Engelberger
 15. Engelbert
 16. Engelby
 17. Engelcke
 18. Engeldinger
 19. Engelen
 20. Engelgardt
 21. Engelgau
 22. Engelhard
 23. Engelhardt
 24. Engelhart
 25. Engelhaupt
 26. Engelhaus
 27. Engelke
 28. Engelken
 29. Engelkes
 30. Engelland
 31. Engelmo
 32. Engelsberg
 33. Engelsen
 34. Engelsma
 35. Engelsman
 36. Englade
 37. Englander
 38. Englar
 39. Engler
 40. Engelse