Vezetéknév Englan

Ha többet szeretne tudni a Englan vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Englan vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Englan vezetéknévvel rendelkezők.

A Englan vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Englan esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Englan vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Englan vezetéknév-térkép

Englan családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Englan vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Englan-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Englan vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Englan vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Englan a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (50)
 2. Indonézia Indonézia (31)
 3. Franciaország Franciaország (24)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (5)
 5. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (1)
 6. Wales Wales (1)
 7. Írország Írország (1)
 8. Nigéria Nigéria (1)
 9. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Englan az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Englan vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Englan a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Englan szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Englan. Ennek az az oka, hogy sokszor a Englan vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Englan vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. England
 2. Englar
 3. Englen
 4. Englin
 5. Engalan
 6. Englon
 7. Engeland
 8. Engelen
 9. Engelin
 10. Engelman
 11. Engeln
 12. Engl
 13. Englade
 14. Engle
 15. Engleman
 16. Engler
 17. Engles
 18. Engley
 19. Engling
 20. Englis
 21. Englund
 22. Enslen
 23. Enslin
 24. Englem
 25. Englet
 26. Enzlin
 27. Englaro
 28. Englot
 29. Engel
 30. Engelage
 31. Engelby
 32. Engelgau
 33. Engeling
 34. Engelke
 35. Engelken
 36. Engell
 37. Engelland
 38. Engelmann
 39. Engelmo
 40. Engels