Vezetéknév Eneme

Ha többet szeretne tudni a Eneme vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Eneme vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Eneme vezetéknévvel rendelkezők.

A Eneme vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Eneme esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Eneme vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Eneme vezetéknév-térkép

Eneme családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Eneme vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Eneme-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Eneme vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Eneme vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Eneme a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Gabon Gabon (455)
 2. Kamerun Kamerun (401)
 3. Nigéria Nigéria (82)
 4. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (48)
 5. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (41)
 6. Egyenlítői-Guinea Egyenlítői-Guinea (36)
 7. Spanyolország Spanyolország (17)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (5)
 9. Benin Benin (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Kína Kína (1)
 12. Németország Németország (1)
 13. Franciaország Franciaország (1)
 14. Oroszország Oroszország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Eneme az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Eneme vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Eneme a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Eneme szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Eneme vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Eneme. Ennek az az oka, hogy sokszor a Eneme vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Eneme vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Eneme vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Eneme vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Eneme vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Einem
 2. Enama
 3. Ennema
 4. Enoma
 5. Ehmen
 6. Emam
 7. Emami
 8. Emmen
 9. Enano
 10. Enman
 11. Enmon
 12. Ennen
 13. Enyon
 14. Emine
 15. Emen
 16. Enaine
 17. Ennin
 18. Emane
 19. Enanu
 20. Enyan
 21. Emeney
 22. Emeny
 23. Enion
 24. Ehemann
 25. Ehman
 26. Eiman
 27. Eman
 28. Emin
 29. Emini
 30. Emmon
 31. Emon
 32. Ennaimi
 33. Eyman
 34. Eynon
 35. Emina
 36. Eamon
 37. Emana
 38. Eaman
 39. Ennion
 40. Eniona