Vezetéknév Emmen

Ha többet szeretne tudni a Emmen vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emmen vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emmen vezetéknévvel rendelkezők.

A Emmen vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emmen esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emmen vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emmen vezetéknév-térkép

Emmen családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emmen vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emmen-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emmen vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emmen vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emmen a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Hollandia Hollandia (994)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (121)
 3. Németország Németország (41)
 4. Mauritánia Mauritánia (26)
 5. Panama Panama (13)
 6. Uganda Uganda (10)
 7. Thaiföld Thaiföld (6)
 8. Oroszország Oroszország (3)
 9. Tajvan Tajvan (3)
 10. Belgium Belgium (2)
 11. Dánia Dánia (2)
 12. Franciaország Franciaország (2)
 13. Anglia Anglia (2)
 14. Vietnam Vietnam (1)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Kamerun Kamerun (1)
 17. Spanyolország Spanyolország (1)
 18. Görögország Görögország (1)
 19. Indonézia Indonézia (1)
 20. India India (1)
 21. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 22. Mexikó Mexikó (1)
 23. Malajzia Malajzia (1)
 24. Nigéria Nigéria (1)
 25. Norvégia Norvégia (1)
 26. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (1)
 27. Szingapúr Szingapúr (1)
 28. Törökország Törökország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emmen az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emmen vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emmen a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emmen szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emmen vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emmen vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emmen vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emmen vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emmen vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emmen vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ehmen
 2. Emmon
 3. Emen
 4. Ehman
 5. Eiman
 6. Eman
 7. Emin
 8. Emon
 9. Enman
 10. Enmon
 11. Ennen
 12. Eyman
 13. Eamon
 14. Eaman
 15. Emeny
 16. Ehmann
 17. Einem
 18. Emam
 19. Emami
 20. Emini
 21. Eneme
 22. Enyon
 23. Eymann
 24. Eynon
 25. Emine
 26. Emina
 27. Emana
 28. Ennin
 29. Emane
 30. Eimann
 31. Enyan
 32. Emeney
 33. Enion
 34. Ehemann
 35. Ehouman
 36. Enama
 37. Enano
 38. Ennema
 39. Enoma
 40. Enaine