Vezetéknév Enama

Ha többet szeretne tudni a Enama vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enama vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enama vezetéknévvel rendelkezők.

A Enama vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enama esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enama vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enama vezetéknév-térkép

Enama családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enama vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enama-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enama vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enama vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enama a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kamerun Kamerun (5466)
 2. India India (1373)
 3. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (301)
 4. Nigéria Nigéria (147)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (145)
 6. Uganda Uganda (77)
 7. Franciaország Franciaország (71)
 8. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (39)
 9. Kanada Kanada (7)
 10. Gabon Gabon (4)
 11. Belgium Belgium (1)
 12. Németország Németország (1)
 13. Dánia Dánia (1)
 14. Anglia Anglia (1)
 15. Skócia Skócia (1)
 16. Egyenlítői-Guinea Egyenlítői-Guinea (1)
 17. Olaszország Olaszország (1)
 18. Hollandia Hollandia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enama az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enama vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enama a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enama szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Enama vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Enama vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Enoma
 2. Emam
 3. Emami
 4. Enano
 5. Eneme
 6. Enman
 7. Ennema
 8. Emana
 9. Enanu
 10. Eaman
 11. Ehman
 12. Eiman
 13. Einem
 14. Eman
 15. Enmon
 16. Ennaimi
 17. Ennen
 18. Enyon
 19. Eyman
 20. Emina
 21. Eamon
 22. Enaine
 23. Ennin
 24. Emane
 25. Enyan
 26. Enion
 27. Eniona
 28. Ehemann
 29. Ehmann
 30. Ehmen
 31. Ehouman
 32. Emin
 33. Emini
 34. Emmen
 35. Emmon
 36. Emon
 37. Eymann
 38. Eynon
 39. Emine
 40. Emen