Vezetéknév Emeny

Ha többet szeretne tudni a Emeny vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emeny vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emeny vezetéknévvel rendelkezők.

A Emeny vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emeny esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emeny vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emeny vezetéknév-térkép

Emeny családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emeny vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emeny-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emeny vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emeny vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emeny a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Anglia Anglia (414)
 2. Ausztrália Ausztrália (183)
 3. Kanada Kanada (80)
 4. Új-Zéland Új-Zéland (75)
 5. Uganda Uganda (73)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (33)
 7. Wales Wales (8)
 8. Észak-Írország Észak-Írország (7)
 9. Brazília Brazília (4)
 10. Németország Németország (3)
 11. Mauritánia Mauritánia (3)
 12. Dél-Afrika Dél-Afrika (3)
 13. Tajvan Tajvan (2)
 14. Kamerun Kamerun (1)
 15. Spanyolország Spanyolország (1)
 16. Skócia Skócia (1)
 17. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 18. Nigéria Nigéria (1)
 19. Oroszország Oroszország (1)
 20. Tunézia Tunézia (1)
 21. Jemen Jemen (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emeny az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emeny vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emeny a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emeny szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emeny vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emeny vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emeny vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emeny vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emen
 2. Emeney
 3. Ehmen
 4. Eman
 5. Emin
 6. Emini
 7. Emmen
 8. Emon
 9. Emine
 10. Emina
 11. Emana
 12. Emane
 13. Ehman
 14. Ehmann
 15. Eiman
 16. Emam
 17. Emami
 18. Emmon
 19. Enano
 20. Eneme
 21. Enman
 22. Enmon
 23. Ennen
 24. Eyman
 25. Eymann
 26. Eamon
 27. Eminou
 28. Enanu
 29. Eimann
 30. Eaman
 31. Ehemann
 32. Einem
 33. Enama
 34. Ennema
 35. Enoma
 36. Enyon
 37. Eynon
 38. Enaine
 39. Ennin
 40. Einmann