Vezetéknév Emana

Ha többet szeretne tudni a Emana vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emana vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emana vezetéknévvel rendelkezők.

A Emana vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emana esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emana vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emana vezetéknév-térkép

Emana családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emana vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emana-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emana vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emana vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emana a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Etiópia Etiópia (7244)
 2. India India (1484)
 3. Kamerun Kamerun (541)
 4. Nigéria Nigéria (457)
 5. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (260)
 6. Kongói Köztársaság Kongói Köztársaság (133)
 7. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (110)
 8. Egyesült Államok Egyesült Államok (25)
 9. Indonézia Indonézia (14)
 10. Kenya Kenya (13)
 11. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (11)
 12. Mauritánia Mauritánia (10)
 13. Egyiptom Egyiptom (9)
 14. Egyenlítői-Guinea Egyenlítői-Guinea (9)
 15. Burkina Faso Burkina Faso (8)
 16. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (4)
 17. Tunézia Tunézia (4)
 18. Spanyolország Spanyolország (4)
 19. Gabon Gabon (4)
 20. Oroszország Oroszország (2)
 21. Franciaország Franciaország (2)
 22. Pakisztán Pakisztán (1)
 23. Uganda Uganda (1)
 24. Ausztrália Ausztrália (1)
 25. Belgium Belgium (1)
 26. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)
 27. Brazília Brazília (1)
 28. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 29. Németország Németország (1)
 30. Irak Irak (1)
 31. Olaszország Olaszország (1)
 32. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 33. Malajzia Malajzia (1)
 34. Norvégia Norvégia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emana az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emana vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emana a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emana szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Emana. Ennek az az oka, hogy sokszor a Emana vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emana vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Emana vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Emana vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emana vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emana vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emana vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Eman
 2. Emina
 3. Emane
 4. Ehman
 5. Ehmann
 6. Eiman
 7. Emam
 8. Emami
 9. Emin
 10. Emini
 11. Emon
 12. Enama
 13. Enano
 14. Enman
 15. Eyman
 16. Eymann
 17. Emine
 18. Emen
 19. Enanu
 20. Eimann
 21. Eaman
 22. Emeny
 23. Ehemann
 24. Ehmen
 25. Emmen
 26. Emmon
 27. Enmon
 28. Enoma
 29. Eamon
 30. Enaine
 31. Eminou
 32. Einmann
 33. Enyan
 34. Emeney
 35. Eniona
 36. Ehouman
 37. Einem
 38. Eneme
 39. Ennema
 40. Ennen