Vezetéknév Emea

Ha többet szeretne tudni a Emea vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emea vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emea vezetéknévvel rendelkezők.

A Emea vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emea esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emea vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emea vezetéknév-térkép

Emea családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emea vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emea-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emea vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emea vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emea a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (678)
 2. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (75)
 3. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (37)
 4. Anglia Anglia (8)
 5. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (8)
 6. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (4)
 7. Kamerun Kamerun (4)
 8. Franciaország Franciaország (4)
 9. Mauritánia Mauritánia (3)
 10. Tajvan Tajvan (3)
 11. India India (2)
 12. Olaszország Olaszország (2)
 13. Hollandia Hollandia (2)
 14. Argentína Argentína (1)
 15. Banglades Banglades (1)
 16. Kanada Kanada (1)
 17. Csehország Csehország (1)
 18. Németország Németország (1)
 19. Dánia Dánia (1)
 20. Egyiptom Egyiptom (1)
 21. Spanyolország Spanyolország (1)
 22. Skócia Skócia (1)
 23. Oroszország Oroszország (1)
 24. Thaiföld Thaiföld (1)
 25. Törökország Törökország (1)
 26. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)
 27. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emea az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emea vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emea a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emea szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emea vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emea vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Ema
 2. Eme
 3. Emma
 4. Enea
 5. Emna
 6. Eem
 7. Ehem
 8. Em
 9. Emm
 10. Emme
 11. Emmi
 12. Emmo
 13. Emo
 14. Ena
 15. Ene
 16. Eney
 17. Enna
 18. Euen
 19. Eume
 20. Ewen
 21. Eyen
 22. Enma
 23. Emi
 24. Emmy
 25. Emy
 26. Enya
 27. Enia
 28. Enee
 29. Ehme
 30. Eneh
 31. Emou
 32. Eyma
 33. Enua
 34. Emiu
 35. Eana
 36. Emney
 37. Eam
 38. Ean
 39. Ehm
 40. Ehn