Vezetéknév Eney

Ha többet szeretne tudni a Eney vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Eney vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Eney vezetéknévvel rendelkezők.

A Eney vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Eney esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Eney vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Eney vezetéknév-térkép

Eney családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Eney vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Eney-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Eney vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Eney vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Eney a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Szomália Szomália (980)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (354)
 3. Ukrajna Ukrajna (61)
 4. Oroszország Oroszország (27)
 5. Etiópia Etiópia (9)
 6. Törökország Törökország (6)
 7. Brazília Brazília (4)
 8. India India (4)
 9. Kenya Kenya (4)
 10. Mauritánia Mauritánia (4)
 11. Irán Irán (3)
 12. Mexikó Mexikó (2)
 13. Argentína Argentína (1)
 14. Kína Kína (1)
 15. Spanyolország Spanyolország (1)
 16. Indonézia Indonézia (1)
 17. Srí Lanka Srí Lanka (1)
 18. Nigéria Nigéria (1)
 19. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (1)
 20. Svédország Svédország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Eney az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Eney vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Eney a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Eney szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Eney vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Eney. Ennek az az oka, hogy sokszor a Eney vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Eney vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Eney vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Ene
 2. Enea
 3. Enney
 4. Enee
 5. Eneh
 6. Enoy
 7. Emney
 8. Eem
 9. Ehem
 10. Eme
 11. En
 12. Ena
 13. Enao
 14. Enau
 15. Eni
 16. Enna
 17. Enne
 18. Ennew
 19. Enno
 20. Eno
 21. Euen
 22. Ewen
 23. Eyen
 24. Enow
 25. Enma
 26. Emmy
 27. Emy
 28. Enya
 29. Eimy
 30. Enio
 31. Enia
 32. Enyi
 33. Enoe
 34. Eyniy
 35. Enua
 36. Enni
 37. Emea
 38. Eam
 39. Ean
 40. Ehm