Vezetéknév Emmo

Ha többet szeretne tudni a Emmo vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emmo vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emmo vezetéknévvel rendelkezők.

A Emmo vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emmo esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emmo vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emmo vezetéknév-térkép

Emmo családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emmo vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emmo-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emmo vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emmo vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emmo a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (187)
 2. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (24)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (21)
 4. Egyiptom Egyiptom (9)
 5. Oroszország Oroszország (8)
 6. India India (7)
 7. Nigéria Nigéria (4)
 8. Brazília Brazília (4)
 9. Írország Írország (1)
 10. Olaszország Olaszország (1)
 11. Hollandia Hollandia (1)
 12. Pakisztán Pakisztán (1)
 13. Szaúd-Arábia Szaúd-Arábia (1)
 14. Tanzánia Tanzánia (1)
 15. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 16. Kanada Kanada (1)
 17. Kamerun Kamerun (1)
 18. Észtország Észtország (1)
 19. Spanyolország Spanyolország (1)
 20. Anglia Anglia (1)
 21. Indonézia Indonézia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emmo az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emmo vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emmo a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emmo szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emmo vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Emmo vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Emmo vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Emmo vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Emmo vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Emm
 2. Emma
 3. Emme
 4. Emmi
 5. Emo
 6. Emmy
 7. Eam
 8. Eem
 9. Ehm
 10. Em
 11. Ema
 12. Eme
 13. Enao
 14. Enno
 15. Eno
 16. Eom
 17. Eum
 18. Eume
 19. Enma
 20. Emi
 21. Emy
 22. Eimy
 23. Enio
 24. Ehme
 25. Emna
 26. Emou
 27. Eyma
 28. Emiu
 29. Emea
 30. Eumi
 31. Eim
 32. Ean
 33. Ehem
 34. Ehino
 35. Ehn
 36. Ehni
 37. En
 38. Ena
 39. Enau
 40. Ene