Vezetéknév Enia

Ha többet szeretne tudni a Enia vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Enia vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Enia vezetéknévvel rendelkezők.

A Enia vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Enia esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Enia vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Enia vezetéknév-térkép

Enia családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Enia vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Enia-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Enia vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Enia vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Enia a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (137)
 2. Olaszország Olaszország (81)
 3. Ukrajna Ukrajna (65)
 4. Románia Románia (44)
 5. Egyesült Államok Egyesült Államok (32)
 6. Uganda Uganda (20)
 7. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (15)
 8. Nigéria Nigéria (14)
 9. Indonézia Indonézia (10)
 10. Argentína Argentína (8)
 11. Örményország Örményország (5)
 12. Banglades Banglades (4)
 13. Brazília Brazília (4)
 14. Oroszország Oroszország (4)
 15. Zimbabwe Zimbabwe (3)
 16. Kanada Kanada (3)
 17. Moldova Moldova (3)
 18. Lettország Lettország (2)
 19. Thaiföld Thaiföld (2)
 20. Albánia Albánia (1)
 21. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (1)
 22. Kamerun Kamerun (1)
 23. Spanyolország Spanyolország (1)
 24. Guernsey Guernsey (1)
 25. Malajzia Malajzia (1)
 26. Namíbia Namíbia (1)
 27. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 28. Svédország Svédország (1)
 29. Tajvan Tajvan (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Enia az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Enia vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Enia a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Enia szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Enia. Ennek az az oka, hogy sokszor a Enia vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Enia vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Enia vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Enia vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Enia vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Enia vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ena
 2. Enea
 3. Eni
 4. Enna
 5. Enma
 6. Enya
 7. Enio
 8. Enua
 9. Ehni
 10. Ema
 11. Emma
 12. En
 13. Enao
 14. Enau
 15. Ene
 16. Eney
 17. Enne
 18. Enno
 19. Eno
 20. Enoiu
 21. Ewin
 22. Enow
 23. Emi
 24. Ennio
 25. Enee
 26. Enyi
 27. Eneh
 28. Emna
 29. Enoe
 30. Eini
 31. Eyniy
 32. Eyma
 33. Enni
 34. Emiu
 35. Emea
 36. Enoy
 37. Ein
 38. Eana
 39. Eim
 40. Eam