Vezetéknév Emmy

Ha többet szeretne tudni a Emmy vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Emmy vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Emmy vezetéknévvel rendelkezők.

A Emmy vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Emmy esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Emmy vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Emmy vezetéknév-térkép

Emmy családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Emmy vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Emmy-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Emmy vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Emmy vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Emmy a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Nigéria Nigéria (432)
 2. Indonézia Indonézia (277)
 3. Kenya Kenya (30)
 4. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (16)
 5. Szudán Szudán (16)
 6. Salamon-szigetek Salamon-szigetek (14)
 7. Mauritánia Mauritánia (11)
 8. Malajzia Malajzia (8)
 9. Uganda Uganda (7)
 10. Afganisztán Afganisztán (5)
 11. Tajvan Tajvan (2)
 12. Dél-Afrika Dél-Afrika (2)
 13. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (1)
 14. Kongói Köztársaság Kongói Köztársaság (1)
 15. Finnország Finnország (1)
 16. Anglia Anglia (1)
 17. Olaszország Olaszország (1)
 18. Szíria Szíria (1)
 19. Tanzánia Tanzánia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Emmy az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Emmy vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Emmy a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Emmy szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Emmy vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Emmy vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Emm
 2. Emma
 3. Emme
 4. Emmi
 5. Emmo
 6. Emy
 7. Eimy
 8. Eam
 9. Eem
 10. Ehm
 11. Em
 12. Ema
 13. Eme
 14. Emo
 15. Eney
 16. Eom
 17. Eum
 18. Eume
 19. Enma
 20. Emi
 21. Ehme
 22. Emna
 23. Emou
 24. Eyma
 25. Emiu
 26. Emea
 27. Enoy
 28. Eumi
 29. Eim
 30. Emney
 31. Ean
 32. Ehem
 33. Ehn
 34. Ehni
 35. En
 36. Ena
 37. Enao
 38. Enau
 39. Ene
 40. Enea