Vezetéknév Bettis

Ha többet szeretne tudni a Bettis vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bettis vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bettis vezetéknévvel rendelkezők.

A Bettis vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bettis esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bettis vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bettis vezetéknév-térkép

Bettis családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bettis vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bettis-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bettis vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bettis vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bettis a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (7497)
 2. Anglia Anglia (642)
 3. Új-Zéland Új-Zéland (33)
 4. Észak-Írország Észak-Írország (25)
 5. Kanada Kanada (23)
 6. Ausztrália Ausztrália (19)
 7. Wales Wales (17)
 8. Kolumbia Kolumbia (12)
 9. Panama Panama (9)
 10. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (4)
 11. Skócia Skócia (3)
 12. Thaiföld Thaiföld (3)
 13. Mexikó Mexikó (2)
 14. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (1)
 15. Belgium Belgium (1)
 16. Brazília Brazília (1)
 17. Fehéroroszország Fehéroroszország (1)
 18. Kína Kína (1)
 19. Algéria Algéria (1)
 20. Ecuador Ecuador (1)
 21. Spanyolország Spanyolország (1)
 22. Franciaország Franciaország (1)
 23. Irak Irak (1)
 24. Kazahsztán Kazahsztán (1)
 25. Malajzia Malajzia (1)
 26. Románia Románia (1)
 27. Tanzánia Tanzánia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bettis az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bettis vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bettis a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bettis szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Bettis vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bettis vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Bettis vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

 1. Battis
 2. Betis
 3. Bettes
 4. Betties
 5. Betts
 6. Batis
 7. Batties
 8. Battig
 9. Battise
 10. Batts
 11. Bautis
 12. Beatas
 13. Beats
 14. Beatus
 15. Beets
 16. Beites
 17. Beotas
 18. Betes
 19. Bethisy
 20. Betise
 21. Betous
 22. Bets
 23. Bettag
 24. Bettez
 25. Bettge
 26. Bettiga
 27. Beyts
 28. Bitts
 29. Botis
 30. Bottos
 31. Botts
 32. Buttes
 33. Butts
 34. Betisa
 35. Battas
 36. Bottas
 37. Betas
 38. Battais
 39. Betzi
 40. Battes