Vezetéknév Betance

Ha többet szeretne tudni a Betance vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betance vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betance vezetéknévvel rendelkezők.

A Betance vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betance esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betance vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betance vezetéknév-térkép

Betance családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betance vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betance-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betance vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betance vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betance a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mexikó Mexikó (365)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (240)
 3. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (200)
 4. Honduras Honduras (187)
 5. Spanyolország Spanyolország (1)
 6. Saint Kitts és Nevis Saint Kitts és Nevis (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betance az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betance vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betance a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betance szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Betance vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

 1. Betances
 2. Betanco
 3. Betancor
 4. Betancur
 5. Betanzo
 6. Botanch
 7. Batanas
 8. Betancort
 9. Betancour
 10. Betancurt
 11. Betanzos
 12. Betencor
 13. Betonica
 14. Bitanga
 15. Bodange
 16. Botanes
 17. Botanz
 18. Budange
 19. Beting
 20. Bitenc
 21. Botanico
 22. Batangan
 23. Batinas
 24. Batinich
 25. Bedinger
 26. Beiting
 27. Betancourt
 28. Betancurth
 29. Betenson
 30. Bettens
 31. Betting
 32. Bettingen
 33. Bettinger
 34. Botinas
 35. Botines
 36. Botnick
 37. Butenko
 38. Bitancurt
 39. Bodanese
 40. Bhutanese