Vezetéknév Betanzo

Ha többet szeretne tudni a Betanzo vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betanzo vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betanzo vezetéknévvel rendelkezők.

A Betanzo vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betanzo esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betanzo vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betanzo vezetéknév-térkép

Betanzo családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betanzo vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betanzo-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betanzo vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betanzo vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betanzo a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mexikó Mexikó (1968)
 2. Chile Chile (1390)
 3. Argentína Argentína (462)
 4. Honduras Honduras (151)
 5. Spanyolország Spanyolország (115)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (72)
 7. Peru Peru (27)
 8. Uruguay Uruguay (11)
 9. Kuba Kuba (9)
 10. Brazília Brazília (7)
 11. Norvégia Norvégia (6)
 12. Svédország Svédország (3)
 13. Kanada Kanada (1)
 14. Új-Zéland Új-Zéland (1)
 15. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 16. Belize Belize (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betanzo az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betanzo vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betanzo a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betanzo szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Betanzo. Ennek az az oka, hogy sokszor a Betanzo vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Betanzo vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Betanzo vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

 1. Betanco
 2. Betanzos
 3. Betance
 4. Betancor
 5. Botanz
 6. Batanas
 7. Betances
 8. Betancort
 9. Betancour
 10. Betancur
 11. Betencor
 12. Betenson
 13. Bitanga
 14. Botanch
 15. Botanes
 16. Butenko
 17. Beting
 18. Botongo
 19. Botanico
 20. Batongo
 21. Bodanza
 22. Batenko
 23. Bodanko
 24. Batangan
 25. Batinas
 26. Baudanza
 27. Beiting
 28. Betancourt
 29. Betancurt
 30. Betonica
 31. Bettens
 32. Bettenson
 33. Betting
 34. Bettinson
 35. Bodange
 36. Botinas
 37. Botines
 38. Budange
 39. Bodanzky
 40. Bitencor