Vezetéknév Betanzos

Ha többet szeretne tudni a Betanzos vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betanzos vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betanzos vezetéknévvel rendelkezők.

A Betanzos vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betanzos esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betanzos vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betanzos vezetéknév-térkép

Betanzos családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betanzos vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betanzos-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betanzos vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betanzos vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betanzos a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Mexikó Mexikó (8267)
 2. Spanyolország Spanyolország (1053)
 3. Kuba Kuba (402)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (358)
 5. Argentína Argentína (224)
 6. Peru Peru (157)
 7. Brazília Brazília (11)
 8. Bolívia Bolívia (5)
 9. Finnország Finnország (5)
 10. Ausztria Ausztria (3)
 11. Nicaragua Nicaragua (3)
 12. Chile Chile (2)
 13. Kína Kína (2)
 14. El Salvador El Salvador (2)
 15. Kanada Kanada (1)
 16. Svájc Svájc (1)
 17. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 18. Ecuador Ecuador (1)
 19. Franciaország Franciaország (1)
 20. Anglia Anglia (1)
 21. Guatemala Guatemala (1)
 22. Olaszország Olaszország (1)
 23. Panama Panama (1)
 24. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betanzos az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betanzos vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betanzos a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betanzos szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Betanzos. Ennek az az oka, hogy sokszor a Betanzos vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Betanzos vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Betanzos vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Betanzos vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Betanzos vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betanzos vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betanzos vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betanzos vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Betanzo
 2. Betances
 3. Betanco
 4. Betancor
 5. Batanas
 6. Betance
 7. Betancort
 8. Betancour
 9. Betancur
 10. Betencor
 11. Betenson
 12. Botanes
 13. Botanz
 14. Batangan
 15. Batinas
 16. Betancourt
 17. Betancurt
 18. Betonica
 19. Bettens
 20. Bettenson
 21. Bettinson
 22. Bitanga
 23. Botanch
 24. Botinas
 25. Botines
 26. Butenko
 27. Beting
 28. Bodanzky
 29. Bitencor
 30. Baetens
 31. Botongo
 32. Botanico
 33. Batongo
 34. Bodanza
 35. Batenko
 36. Bodanko
 37. Beatens
 38. Badenas
 39. Badenes
 40. Badens