Vezetéknév Bettinger

Ha többet szeretne tudni a Bettinger vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Bettinger vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Bettinger vezetéknévvel rendelkezők.

A Bettinger vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Bettinger esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Bettinger vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Bettinger vezetéknév-térkép

Bettinger családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Bettinger vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Bettinger-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Bettinger vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Bettinger vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Bettinger a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (2662)
 2. Németország Németország (1852)
 3. Franciaország Franciaország (881)
 4. Hollandia Hollandia (56)
 5. Argentína Argentína (38)
 6. Kanada Kanada (27)
 7. Svájc Svájc (26)
 8. Mexikó Mexikó (23)
 9. Brazília Brazília (16)
 10. Svédország Svédország (12)
 11. Ausztria Ausztria (8)
 12. Izrael Izrael (7)
 13. Japán Japán (4)
 14. Belgium Belgium (2)
 15. Tajvan Tajvan (2)
 16. Amerikai Virgin-szigetek Amerikai Virgin-szigetek (1)
 17. Vietnam Vietnam (1)
 18. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)
 19. Ausztrália Ausztrália (1)
 20. Csehország Csehország (1)
 21. Ecuador Ecuador (1)
 22. Spanyolország Spanyolország (1)
 23. Irak Irak (1)
 24. Olaszország Olaszország (1)
 25. Luxemburg Luxemburg (1)
 26. Malajzia Malajzia (1)
 27. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 28. Oroszország Oroszország (1)
 29. Thaiföld Thaiföld (1)
 30. Tádzsikisztán Tádzsikisztán (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Bettinger az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Bettinger vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Bettinger a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Bettinger szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Bettinger vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Bettinger. Ennek az az oka, hogy sokszor a Bettinger vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Bettinger vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Bettinger vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Bettinger vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Bettinger vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Bettinger vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Bettingen
 2. Bittinger
 3. Boettinger
 4. Baitinger
 5. Bedinger
 6. Betting
 7. Buttingen
 8. Bittenger
 9. Badinger
 10. Beiting
 11. Bettinson
 12. Biddinger
 13. Bidinger
 14. Biedinger
 15. Bitting
 16. Botting
 17. Budinger
 18. Beting
 19. Batting
 20. Bettington
 21. Butting
 22. Battung
 23. Beeding
 24. Betance
 25. Betances
 26. Betancor
 27. Betancur
 28. Betencor
 29. Bettens
 30. Bettenson
 31. Botines
 32. Batinga
 33. Bettonica
 34. Bettinsoli
 35. Buiting
 36. Bedding
 37. Badding
 38. Bading
 39. Baetiong
 40. Batangan