Vezetéknév Betances

Ha többet szeretne tudni a Betances vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Betances vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Betances vezetéknévvel rendelkezők.

A Betances vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Betances esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Betances vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Betances vezetéknév-térkép

Betances családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Betances vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Betances-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Betances vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Betances vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Betances a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (7416)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (1621)
 3. Mexikó Mexikó (137)
 4. Puerto Rico Puerto Rico (94)
 5. Spanyolország Spanyolország (48)
 6. Venezuela Venezuela (31)
 7. Antigua és Barbuda Antigua és Barbuda (9)
 8. Kanada Kanada (4)
 9. Guatemala Guatemala (4)
 10. Panama Panama (3)
 11. Ecuador Ecuador (2)
 12. Svájc Svájc (1)
 13. Kuba Kuba (1)
 14. Csehország Csehország (1)
 15. Németország Németország (1)
 16. Franciaország Franciaország (1)
 17. Olaszország Olaszország (1)
 18. Liechtenstein Liechtenstein (1)
 19. Vietnam Vietnam (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Betances az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Betances vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Betances a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Betances szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Betances. Ennek az az oka, hogy sokszor a Betances vezetéknév átment mutációkon.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Betances vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Betances vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Betances vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Betance
 2. Betanco
 3. Betancor
 4. Betancur
 5. Betanzos
 6. Botanes
 7. Batanas
 8. Betancort
 9. Betancour
 10. Betancurt
 11. Betanzo
 12. Betencor
 13. Botanch
 14. Botines
 15. Badenes
 16. Batangan
 17. Batinas
 18. Bedinger
 19. Betancourt
 20. Betancurth
 21. Betenson
 22. Betonica
 23. Bettens
 24. Bettingen
 25. Bettinger
 26. Bitanga
 27. Bodange
 28. Botanz
 29. Botinas
 30. Budange
 31. Beting
 32. Bitancurt
 33. Bodanesi
 34. Bodanese
 35. Bhutanese
 36. Bitencor
 37. Baetens
 38. Bitenc
 39. Botanico
 40. Bitencur