Vezetéknév Abbia

Ha többet szeretne tudni a Abbia vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abbia vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abbia vezetéknévvel rendelkezők.

A Abbia vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abbia esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abbia vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abbia vezetéknév-térkép

Abbia családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abbia vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abbia-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abbia vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abbia vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abbia a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Olaszország Olaszország (34)
 2. Dél-Afrika Dél-Afrika (8)
 3. Algéria Algéria (5)
 4. Nigéria Nigéria (5)
 5. Kamerun Kamerun (4)
 6. Egyesült Államok Egyesült Államok (2)
 7. Kongói Köztársaság Kongói Köztársaság (1)
 8. Ghána Ghána (1)
 9. Libéria Libéria (1)
 10. Niger Niger (1)
 11. Szudán Szudán (1)
 12. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abbia az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abbia vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abbia a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abbia szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Abbia vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abbia. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abbia vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abbia vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abba
 2. Abbih
 3. Abia
 4. Aubia
 5. Abbie
 6. Aba
 7. Abaya
 8. Abb
 9. Abbe
 10. Abbey
 11. Abbo
 12. Abbou
 13. Abby
 14. Abea
 15. Abeya
 16. Abi
 17. Abio
 18. Aboa
 19. Aebi
 20. Afia
 21. Apia
 22. Auba
 23. Aubi
 24. Avia
 25. Aaba
 26. Ahba
 27. Aboua
 28. Abiya
 29. Appia
 30. Aboya
 31. Aiba
 32. Abbà
 33. Abiih
 34. Aybi
 35. Aabi
 36. Aoba
 37. Abbay
 38. Aab
 39. Aabou
 40. Aaby