Vezetéknév Abayev

Ha többet szeretne tudni a Abayev vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abayev vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abayev vezetéknévvel rendelkezők.

A Abayev vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abayev esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abayev vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abayev vezetéknév-térkép

Abayev családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abayev vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abayev-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abayev vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abayev vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abayev a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Türkmenisztán Türkmenisztán (984)
 2. Üzbegisztán Üzbegisztán (945)
 3. Izrael Izrael (376)
 4. Egyesült Államok Egyesült Államok (239)
 5. Azerbajdzsán Azerbajdzsán (190)
 6. Kazahsztán Kazahsztán (136)
 7. Oroszország Oroszország (10)
 8. Franciaország Franciaország (7)
 9. Fehéroroszország Fehéroroszország (3)
 10. Németország Németország (2)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Anglia Anglia (1)
 13. Törökország Törökország (1)
 14. Ukrajna Ukrajna (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abayev az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abayev vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abayev a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abayev szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abayev vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Abayev vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Abayev vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Abayev vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Abayev vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Abayev vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Abayev vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Abiyev
 2. Abaev
 3. Ababei
 4. Abiyeva
 5. Abayba
 6. Ababii
 7. Ababou
 8. Abebe
 9. Ababa
 10. Ababi
 11. Abuov
 12. Ababio
 13. Ababiy
 14. Aviyv
 15. Abieva
 16. Abebew
 17. Apabe
 18. Ababu
 19. Aafif
 20. Abibou
 21. Abiva
 22. Aipov
 23. Apap
 24. Apopei
 25. Aviv
 26. Abouba
 27. Afeef
 28. Afaf
 29. Abbubu
 30. Abubu
 31. Abib
 32. Abuova
 33. Aboubo
 34. Abiba
 35. Abeba
 36. Ayubov
 37. Abebaw
 38. Aboub
 39. Aboupa
 40. Aboba