Vezetéknév Ababi

Ha többet szeretne tudni a Ababi vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Ababi vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Ababi vezetéknévvel rendelkezők.

A Ababi vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Ababi esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Ababi vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Ababi vezetéknév-térkép

Ababi családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Ababi vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Ababi-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Ababi vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Ababi vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Ababi a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (547)
 2. Moldova Moldova (336)
 3. Románia Románia (302)
 4. Nigéria Nigéria (139)
 5. Irán Irán (45)
 6. Oroszország Oroszország (38)
 7. Etiópia Etiópia (25)
 8. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (11)
 9. India India (8)
 10. Niger Niger (6)
 11. Kína Kína (3)
 12. Tajvan Tajvan (3)
 13. Transznisztria Transznisztria (2)
 14. Afganisztán Afganisztán (1)
 15. Belgium Belgium (1)
 16. Svájc Svájc (1)
 17. Olaszország Olaszország (1)
 18. Monaco Monaco (1)
 19. Malajzia Malajzia (1)
 20. Pakisztán Pakisztán (1)
 21. Tanzánia Tanzánia (1)
 22. Egyesült Államok Egyesült Államok (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Ababi az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Ababi vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Ababi a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Ababi szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Ababi vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Ababi. Ennek az az oka, hogy sokszor a Ababi vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Ababi vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Ababi vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Ababi vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Ababi vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Ababi vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Ababi vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ababei
 2. Ababii
 3. Ababa
 4. Ababio
 5. Ababiy
 6. Ababu
 7. Ababou
 8. Abebe
 9. Abubu
 10. Abib
 11. Abiba
 12. Abaev
 13. Abeba
 14. Aboba
 15. Abayba
 16. Apabe
 17. Abubo
 18. Aafif
 19. Abayev
 20. Abboubi
 21. Abibou
 22. Abiva
 23. Afifi
 24. Apap
 25. Abouba
 26. Afaf
 27. Abbubu
 28. Abuov
 29. Aboubo
 30. Abebaw
 31. Aboub
 32. Abebew
 33. Apovi
 34. Afif
 35. Aipov
 36. Apopei
 37. Aviv
 38. Afeef
 39. Aviva
 40. Afifa