Vezetéknév Ababu

Ha többet szeretne tudni a Ababu vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Ababu vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Ababu vezetéknévvel rendelkezők.

A Ababu vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Ababu esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Ababu vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Ababu vezetéknév-térkép

Ababu családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Ababu vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Ababu-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Ababu vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Ababu vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Ababu a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Etiópia Etiópia (23664)
 2. Kenya Kenya (982)
 3. Kongói Demokratikus Köztársaság Kongói Demokratikus Köztársaság (171)
 4. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (38)
 5. Nigéria Nigéria (37)
 6. India India (27)
 7. Egyesült Államok Egyesült Államok (14)
 8. Kamerun Kamerun (13)
 9. Anglia Anglia (4)
 10. Uganda Uganda (2)
 11. Kanada Kanada (1)
 12. Egyiptom Egyiptom (1)
 13. Ghána Ghána (1)
 14. Izland Izland (1)
 15. Norvégia Norvégia (1)
 16. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)
 17. Oroszország Oroszország (1)
 18. Ruanda Ruanda (1)
 19. Dél-Szudán Dél-Szudán (1)
 20. Tanzánia Tanzánia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Ababu az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Ababu vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Ababu a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Ababu szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Ababu. Ennek az az oka, hogy sokszor a Ababu vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Ababu vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Ababu vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Ababu vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Ababu vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Ababu vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Ababu vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Ababu vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ababou
 2. Abubu
 3. Ababa
 4. Ababi
 5. Ababei
 6. Ababii
 7. Abebe
 8. Abibou
 9. Abbubu
 10. Abib
 11. Ababio
 12. Ababiy
 13. Abiba
 14. Abaev
 15. Abeba
 16. Aboba
 17. Abayba
 18. Apabe
 19. Abubo
 20. Abayev
 21. Abiva
 22. Apap
 23. Abouba
 24. Afaf
 25. Abuov
 26. Aboubo
 27. Abebaw
 28. Aboub
 29. Abebew
 30. Aafif
 31. Abboubi
 32. Afif
 33. Afifi
 34. Aipov
 35. Aviv
 36. Afeef
 37. Aviva
 38. Afifa
 39. Abiyev
 40. Abuova