Vezetéknév Ababio

Ha többet szeretne tudni a Ababio vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Ababio vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Ababio vezetéknévvel rendelkezők.

A Ababio vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Ababio esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Ababio vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Ababio vezetéknév-térkép

Ababio családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Ababio vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Ababio-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Ababio vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Ababio vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Ababio a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Ghána Ghána (22444)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (247)
 3. Anglia Anglia (219)
 4. Egyiptom Egyiptom (122)
 5. Elefántcsontpart Elefántcsontpart (61)
 6. Nigéria Nigéria (56)
 7. Kanada Kanada (30)
 8. Belgium Belgium (22)
 9. Dél-Afrika Dél-Afrika (17)
 10. Egyesült Arab Emírségek Egyesült Arab Emírségek (6)
 11. Salamon-szigetek Salamon-szigetek (6)
 12. Ausztrália Ausztrália (4)
 13. Botswana Botswana (4)
 14. Oroszország Oroszország (4)
 15. Lesotho Lesotho (3)
 16. Németország Németország (2)
 17. Franciaország Franciaország (2)
 18. Olaszország Olaszország (2)
 19. Svédország Svédország (1)
 20. Togo Togo (1)
 21. Amerikai Virgin-szigetek Amerikai Virgin-szigetek (1)
 22. Benin Benin (1)
 23. Kína Kína (1)
 24. Skócia Skócia (1)
 25. Wales Wales (1)
 26. Írország Írország (1)
 27. Izland Izland (1)
 28. Jamaica Jamaica (1)
 29. Kenya Kenya (1)
 30. Hollandia Hollandia (1)
 31. Norvégia Norvégia (1)
 32. Katar Katar (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Ababio az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Ababio vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Ababio a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Ababio szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Ababio vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Ababio. Ennek az az oka, hogy sokszor a Ababio vezetéknév átment mutációkon.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Ababio vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Ababio vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Ababio vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Ababio vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Ababio vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ababii
 2. Ababi
 3. Ababiy
 4. Ababei
 5. Ababou
 6. Ababa
 7. Abubo
 8. Ababu
 9. Aafif
 10. Abayev
 11. Abebe
 12. Abibou
 13. Abubu
 14. Abib
 15. Aboubo
 16. Abiba
 17. Abaev
 18. Abeba
 19. Abebaw
 20. Abebew
 21. Aboba
 22. Abayba
 23. Apabe
 24. Abboubi
 25. Abiva
 26. Afif
 27. Afifi
 28. Apap
 29. Aviv
 30. Abouba
 31. Afaf
 32. Abbubu
 33. Abiyev
 34. Abuov
 35. Abuova
 36. Appavoo
 37. Ayubov
 38. Abieva
 39. Affif
 40. Aboub