Vezetéknév Ababii

Ha többet szeretne tudni a Ababii vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Ababii vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Ababii vezetéknévvel rendelkezők.

A Ababii vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Ababii esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Ababii vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Ababii vezetéknév-térkép

Ababii családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Ababii vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Ababii-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Ababii vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Ababii vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Ababii a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Moldova Moldova (1973)
 2. Románia Románia (155)
 3. Spanyolország Spanyolország (12)
 4. Svájc Svájc (10)
 5. Oroszország Oroszország (10)
 6. Kanada Kanada (9)
 7. Transznisztria Transznisztria (6)
 8. Olaszország Olaszország (5)
 9. Franciaország Franciaország (3)
 10. Görögország Görögország (1)
 11. Japán Japán (1)
 12. Portugália Portugália (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Ababii az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Ababii vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Ababii a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Ababii szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Ababii. Ennek az az oka, hogy sokszor a Ababii vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Ababii vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Ababii vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Ababii vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Ababii vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Ababii vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Ababii vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Ababii vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Ababei
 2. Ababi
 3. Ababio
 4. Ababiy
 5. Ababou
 6. Ababa
 7. Ababu
 8. Aafif
 9. Abayev
 10. Abebe
 11. Abibou
 12. Abubu
 13. Abib
 14. Abiba
 15. Abaev
 16. Abeba
 17. Abebaw
 18. Abebew
 19. Aboba
 20. Abayba
 21. Apabe
 22. Abubo
 23. Abboubi
 24. Abiva
 25. Afif
 26. Afifi
 27. Apap
 28. Apopei
 29. Aviv
 30. Abouba
 31. Afaf
 32. Abbubu
 33. Abiyev
 34. Abuov
 35. Abuova
 36. Aboubo
 37. Ayubov
 38. Abieva
 39. Affif
 40. Aboub