Vezetéknév Abaidia

Ha többet szeretne tudni a Abaidia vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Abaidia vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Abaidia vezetéknévvel rendelkezők.

A Abaidia vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Abaidia esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Abaidia vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Abaidia vezetéknév-térkép

Abaidia családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Abaidia vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Abaidia-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Abaidia vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Abaidia vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Abaidia a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Algéria Algéria (4343)
 2. Franciaország Franciaország (178)
 3. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (13)
 4. Belgium Belgium (10)
 5. Katar Katar (9)
 6. Tunézia Tunézia (4)
 7. Kanada Kanada (1)
 8. Svájc Svájc (1)
 9. Csehország Csehország (1)
 10. Anglia Anglia (1)
 11. Oroszország Oroszország (1)
 12. Venezuela Venezuela (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Abaidia az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Abaidia vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Abaidia a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Abaidia szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Abaidia. Ennek az az oka, hogy sokszor a Abaidia vezetéknév átment mutációkon.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Abaidia vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

 1. Abadia
 2. Abaida
 3. Abada
 4. Abadi
 5. Abadie
 6. Abadio
 7. Abaid
 8. Abaitua
 9. Abeidi
 10. Abida
 11. Abidi
 12. Abitia
 13. Abeitia
 14. Aabida
 15. Aabidi
 16. Abad
 17. Abade
 18. Abady
 19. Abaito
 20. Abata
 21. Abati
 22. Abbadi
 23. Abbadie
 24. Abdi
 25. Abedi
 26. Abeid
 27. Abeita
 28. Abeitua
 29. Abeytia
 30. Abid
 31. Abide
 32. Abieta
 33. Aboudi
 34. Apoitia
 35. Avitia
 36. Abda
 37. Apaita
 38. Apatia
 39. Apidi
 40. Apaid