Vezetéknév Engram

Ha többet szeretne tudni a Engram vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engram vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engram vezetéknévvel rendelkezők.

A Engram vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engram esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engram vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engram vezetéknév-térkép

Engram családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engram vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engram-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engram vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engram vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engram a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Egyesült Államok Egyesült Államok (2261)
 2. Kanada Kanada (156)
 3. India India (15)
 4. Ausztrália Ausztrália (3)
 5. Oroszország Oroszország (2)
 6. Ausztria Ausztria (1)
 7. Banglades Banglades (1)
 8. Kolumbia Kolumbia (1)
 9. Franciaország Franciaország (1)
 10. Irán Irán (1)
 11. Kuvait Kuvait (1)
 12. Mexikó Mexikó (1)
 13. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engram az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engram vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engram a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engram szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Engram vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Engram vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engram vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engram vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engram vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Engra
 2. Engraf
 3. Engaran
 4. Engrant
 5. Engura
 6. Engrand
 7. Engar
 8. Engrane
 9. Engard
 10. Enger
 11. Engerer
 12. Engerman
 13. Engern
 14. Engeron
 15. Engers
 16. Engert
 17. Engerth
 18. Engracia
 19. Engroba
 20. Engroff
 21. Enguer
 22. Enguera
 23. Engwer
 24. Ensrud
 25. Engracio
 26. Enegron
 27. Engerand
 28. Enisor
 29. Enser
 30. Ensor
 31. Enzer
 32. Enzor
 33. Eensaar
 34. Encarni
 35. Enggaard
 36. Eyongrang
 37. Ensaro
 38. Enasri
 39. Encrenaz
 40. Ehinger