Vezetéknév Engert

Ha többet szeretne tudni a Engert vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engert vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engert vezetéknévvel rendelkezők.

A Engert vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engert esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engert vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engert vezetéknév-térkép

Engert családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engert vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engert-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engert vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engert vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engert a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Németország Németország (3661)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (992)
 3. Magyarország Magyarország (170)
 4. Ausztrália Ausztrália (91)
 5. Anglia Anglia (60)
 6. Ausztria Ausztria (57)
 7. Argentína Argentína (45)
 8. Kanada Kanada (34)
 9. Brazília Brazília (22)
 10. Új-Zéland Új-Zéland (17)
 11. Svédország Svédország (16)
 12. Oroszország Oroszország (12)
 13. Szerbia Szerbia (11)
 14. Svájc Svájc (10)
 15. Spanyolország Spanyolország (7)
 16. Horvátország Horvátország (7)
 17. Lengyelország Lengyelország (6)
 18. Palesztin terület Palesztin terület (3)
 19. Olaszország Olaszország (3)
 20. Ecuador Ecuador (2)
 21. Wales Wales (2)
 22. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (2)
 23. Szingapúr Szingapúr (1)
 24. Szlovákia Szlovákia (1)
 25. Dél-Afrika Dél-Afrika (1)
 26. Belgium Belgium (1)
 27. Bolívia Bolívia (1)
 28. Chile Chile (1)
 29. Csehország Csehország (1)
 30. Dánia Dánia (1)
 31. Franciaország Franciaország (1)
 32. Skócia Skócia (1)
 33. Srí Lanka Srí Lanka (1)
 34. Hollandia Hollandia (1)
 35. Norvégia Norvégia (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engert az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engert vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engert a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engert szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Engert vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem ritka, hogy hasonló vezetékneveket találunk, mint a Engert. Ennek az az oka, hogy sokszor a Engert vezetéknév átment mutációkon.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Engert vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Engert vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Engert vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engert vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engert vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engert vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Enger
 2. Engern
 3. Engers
 4. Engerth
 5. Engard
 6. Engerer
 7. Engeron
 8. Engra
 9. Enguer
 10. Enguera
 11. Engura
 12. Engwer
 13. Enser
 14. Enzer
 15. Engar
 16. Ehinger
 17. Engaran
 18. Engerman
 19. Engram
 20. Engrant
 21. Enogieru
 22. Ensor
 23. Enzor
 24. Engraf
 25. Ensaro
 26. Engerand
 27. Enasri
 28. Engroba
 29. Engroff
 30. Enisor
 31. Ennasri
 32. Ensrud
 33. Ensworth
 34. Enkerlin
 35. Encarni
 36. Enegron
 37. Engrand
 38. Enggaard
 39. Enguehard
 40. Engrane