Vezetéknév Engers

Ha többet szeretne tudni a Engers vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engers vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engers vezetéknévvel rendelkezők.

A Engers vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engers esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engers vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engers vezetéknév-térkép

Engers családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engers vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engers-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engers vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engers vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engers a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Brazília Brazília (597)
 2. Németország Németország (290)
 3. Egyesült Államok Egyesült Államok (259)
 4. Argentína Argentína (26)
 5. Hollandia Hollandia (26)
 6. Lettország Lettország (25)
 7. Anglia Anglia (24)
 8. Svájc Svájc (22)
 9. Dánia Dánia (18)
 10. Dél-Afrika Dél-Afrika (13)
 11. Kanada Kanada (2)
 12. Norvégia Norvégia (2)
 13. Dominikai Köztársaság Dominikai Köztársaság (1)
 14. Spanyolország Spanyolország (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engers az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engers vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engers a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engers szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Engers vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Az a tény, hogy az első vezetéknevek kialakulásakor nem volt egységesíthető írásmód a Engers vezetéknevére, lehetővé teszi, hogy sok hasonló vezetéknevet találjunk.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Engers vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Engers vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engers vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engers vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engers vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Enger
 2. Engern
 3. Engert
 4. Engard
 5. Engerer
 6. Engeron
 7. Engerth
 8. Engra
 9. Enguer
 10. Enguera
 11. Engura
 12. Engwer
 13. Enser
 14. Enzer
 15. Engar
 16. Ehinger
 17. Engaran
 18. Engerman
 19. Engram
 20. Enogieru
 21. Ensor
 22. Enzor
 23. Engraf
 24. Ensaro
 25. Engerand
 26. Enasri
 27. Engrant
 28. Engroba
 29. Engroff
 30. Enisor
 31. Ennasri
 32. Ennesser
 33. Ensrud
 34. Enkerlin
 35. Engersbach
 36. Encarni
 37. Enegron
 38. Engrand
 39. Enggaard
 40. Enguehard