Vezetéknév Engar

Ha többet szeretne tudni a Engar vezetéknévről, akkor többet tud meg azokról az emberekről, akiknek nagy valószínűséggel közös a származása és az ősei. Ez az oka annak, hogy a Engar vezetéknév gyakoribb a világ bizonyos országaiban, mint másokban. Ezen az oldalon megtudhatja, hogy a bolygó mely országaiban élnek nagyobb számban Engar vezetéknévvel rendelkezők.

A Engar vezetéknév a világon

A globalizáció olyan jelenség, amely miatt a vezetéknevek sokkal messzebbre terjedtek el, mint ahonnan származnak, így Európában ázsiai vezetékneveket, Óceániában pedig amerikai vezetékneveket találhatunk. Ugyanez történik a Engar esetében is, amellyel, mint látható, biztosítható, hogy szinte az egész világon büszkén képviselt vezetéknév legyen. Ugyanígy vannak országok, ahol a Engar vezetéknévvel rendelkezők száma minden bizonnyal több, mint a többi országban.

A Engar vezetéknév-térkép

Engar családnév térképének megtekintése

Nagyon hasznos a lehetőség, hogy egy világtérképen megtudjuk, mely országokban van a legtöbb firulais a világon. A világtérképen, egy adott ország tetején elhelyezve láthatjuk a Engar vezetéknevet viselők pontos számát, hogy pontos információkat kapjunk az adott országban jelenleg megtalálható összes Engar-ról. Mindez azt is segít megérteni, hogy nem csak honnan származik a Engar vezetéknév, hanem azt is, hogyan költöztek és költöztek azok az emberek, akiknek származása a Engar vezetéknévvel rendelkező család része. Ugyanígy láthatjuk, hogy mely országokban honosodtak meg és fejlődtek, éppen ezért ha Engar a vezetéknevünk, akkor vonzó tudni, hogy a földkerekség mely helyeire vándorolhatott egy ősünk.< /p>

Országok, ahol a legtöbb firulais található a világon

 1. Dél-Afrika Dél-Afrika (166)
 2. Egyesült Államok Egyesült Államok (106)
 3. Indonézia Indonézia (45)
 4. Nauru Nauru (42)
 5. Kanada Kanada (12)
 6. Fülöp-szigetek Fülöp-szigetek (8)
 7. India India (4)
 8. Norvégia Norvégia (4)
 9. Irán Irán (2)
 10. Pápua Új-Guinea Pápua Új-Guinea (2)
 11. Brazília Brazília (1)
 12. Egyiptom Egyiptom (1)
 13. Fidzsi-szigetek Fidzsi-szigetek (1)
 14. Marokkó Marokkó (1)
 15. Malajzia Malajzia (1)
 16. Peru Peru (1)
 17. Katar Katar (1)
 18. Oroszország Oroszország (1)
 19. Uganda Uganda (1)

Ha figyelmesen megnézi, ezen a weboldalon mindent bemutatunk, ami fontos, hogy valós információkkal rendelkezzen arról, hogy mely országokban fordul elő több Engar az egész bolygón. Ugyanígy nagyon grafikusan is megtekinthetőek térképünkön, ahol erősebb tónusban láthatók azok az országok, ahol nagyobb számban élnek Engar vezetéknevűek. Ily módon és egy egyszerű pillantással könnyen megtalálhatja azokat az országokat, ahol a Engar a gyakoribb vezetéknév, és mely országokban a Engar szokatlan vagy nem létező vezetéknév.

Az idő múlásával a Engar vezetéknév néhány változáson ment keresztül az írásmódjában vagy a kiejtésében.

Nem minden olyan vezetéknév, ami hasonlít a Engar vezetéknevére, kapcsolódik hozzá. Néha lehet olyan hasonló vezetéknevet találni, ami más eredetű és jelentésű.

Írási hibák, önkéntes változtatások a hordozók részéről, módosítások nyelvi okokból... Sok oka lehet annak, hogy a Engar vezetéknév átment változásokon vagy módosításokon, és ezekből a módosításokból olyan vezetéknevek jöhetnek létre, amelyek hasonlítanak a Engar vezetéknevére, ahogyan azt láthatjuk.

Nem mindig könnyű megkülönböztetni, hogy a Engar vezetéknév vagy az ahhoz hasonló vezetéknevek közül melyik jelent meg először. Sok oka lehet annak, hogy a Engar vezetéknév másképp lett leírva vagy kiejtve, új, más Engar vezetéknevet eredményezve, de közös gyökérrel.

 1. Engard
 2. Enger
 3. Engaran
 4. Engern
 5. Engers
 6. Engert
 7. Engra
 8. Engram
 9. Enguer
 10. Engura
 11. Engwer
 12. Enser
 13. Ensor
 14. Enzer
 15. Enzor
 16. Engraf
 17. Ensaro
 18. Ehinger
 19. Engerer
 20. Engeron
 21. Engerth
 22. Engrant
 23. Enguera
 24. Enisor
 25. Ennasri
 26. Eensaar
 27. Encarni
 28. Engrand
 29. Enggaard
 30. Engrane
 31. Enasri
 32. Engerman
 33. Engracia
 34. Engroba
 35. Engroff
 36. Ennaciri
 37. Ennasiri
 38. Enogieru
 39. Ensrud
 40. Engracio